Handelsbetingelser

Læs venligst handelsbetingelserne igennem, før du handler.

Betalingskort

I denne netbutik kan du handle gebyrfrit med gyldigt Dankort, hvis du er minimum 18 år. Beløbet trækkes i danske kroner (DKK), når varen afsendes.

Ordrebekræftelse

Når din ordre er modtaget, får du tilsendt en ordrebekræftelse på e-mail. Din ordre vil normalt blive sendt i løbet af tre hverdage. Hvis der er ændringer i leveringtiden, varen er udsolgt eller andre forhindringer, vil du få besked om dette pr. e-mail.
Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Priser, porto og forsendelse

Alle priser er inklusive 25 % moms, men uden porto og forsendelse. Prisen for porto og forsendelse er på 50 kr. for op til to kilo inden for Danmark. Forsendelser til udlandet takseres efter aftale. Alle forsendelser i Danmark med GLS til levering i shop eller på din adresse.

Returret

Du har efter gældende lov 14 dage til at meddele, at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende den retur. Når en vare returneres skal den være ubrugt, og den skal returneres på forsvarlig vis. Specialfremstillede varer tages ikke retur.
Du vil få det fulde beløb refunderet, men du skal dog selv betale returportoen.
Hvis du ikke afhenter din bestilling på posthuset, og den derefter returneres til mig, refunderes porto og forsendelse ikke.
Giv venligst besked pr. e-mail, hvis du ønsker at returnere en vare.

Reklamationsret

Hvis der skulle være fejl i leveringen, eller er varen ufuldstændig eller beskadiget, har du to års reklamationsret. Giv venligst besked på pr. e-mail, inden du sender varen retur. Når reklamationen anerkendes, betaler vi forsendelsesomkostningerne og forsendelsens indhold.
I tilfælde af uenighed følger vi den danske forbrugerlovgivnings regler og retningslinjer.
Returnering af varer uden fejl sker for egen regning.

Kundeservice

Jeg kan kontaktes på post@louiseklindt.dk eller på telefon 50 91 81 99, hvis du har spørgsmål til din ordre.

Firmaoplysninger

Louise Klindt
General Bahnsons Vej 16, 3. th.
DK-2000 Frederiksberg
CVR-nr. 33 11 81 98
telefon +45 50 91 81 99

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.