Handelsbetingelser

Læs venligst handelsbetingelserne igennem, før du handler.

Betalingskort

I denne netbutik kan du handle gebyrfrit med gyldigt Dankort, Mastercard og Visa samt MobilePay, hvis du er minimum 18 år. Beløbet trækkes i danske kroner (DKK) fra det anvendte kort, når varen afsendes.

Ordrebekræftelse

Når din ordre er modtaget, får du tilsendt en ordrebekræftelse på e-mail. Din ordre vil normalt blive sendt i løbet af tre hverdage. Hvis der er ændringer i leveringtiden, varen er udsolgt, eller der er andre forhindringer, vil du få besked om dette pr. e-mail.
Varer sendes kun til personer bosiddende i Danmark eller et andet EU-land, da det p.t. er administrativt for tungt at sende varer uden for EU.
Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Priser, porto og forsendelse

Alle priser er inklusive 25 % moms, men uden porto og forsendelse. Prisen for porto og forsendelse er på 50 kr. for op til to kilo inden for Danmark. Forsendelser til udlandet takseres efter aftale. Alle forsendelser i Danmark sendes med GLS til levering i shop eller på din adresse.

Returret

Du har efter gældende lov 14 dage til at meddele, at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende den retur. Når en vare returneres skal den være ubrugt, og den skal returneres på forsvarlig vis. Specialfremstillede varer tages ikke retur.
Du vil få det fulde beløb refunderet, men du skal dog selv betale returportoen.
Hvis du ikke afhenter din bestilling på posthuset, og den derefter returneres til mig, refunderes porto og forsendelse ikke.
Giv venligst først besked pr. e-mail, hvis du ønsker at returnere en vare.

Reklamationsret

Hvis der skulle være fejl i leveringen, eller er varen ufuldstændig eller beskadiget, har du to års reklamationsret. Giv venligst besked på pr. e-mail, inden du sender varen retur. Når reklamationen anerkendes, betaler jeg forsendelsesomkostningerne og forsendelsens indhold.
I tilfælde af uenighed følger jeg den danske forbrugerlovgivnings regler og retningslinjer.
Returnering af varer uden fejl sker for egen regning.

Personoplysninger

Jeg behandler personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven.
Oplysninger, som kan knyttes til dig som person, vil aldrig blive tilgængelige for andre virksomheder eller kunne kobles til andre eksterne registre.
Ved bestilling beder jeg om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse for at kunne sende de varer, som du har bestilt. Jeg sender varer med GLS  og videregiver derfor de  oplysninger til dem, som er nødvendige, for at de kan fragte din pakke og give dig besked om, hvor pakken befinder sig.

Kortoplysninger

Når du handler hos www.louiseklindt.dk behandles kortoplysningerne af QuickPay, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.

Kundeservice

Jeg kan kontaktes på post@louiseklindt.dk eller på telefon 50 91 81 99, hvis du har spørgsmål til din ordre.

Firmaoplysninger

Louise Klindt
General Bahnsons Vej 16, 3. th.
DK-2000 Frederiksberg
CVR-nr. 33 11 81 98
telefon +45 50 91 81 99

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.